WERKWIJZE


WAAR WORDEN ONZE ACTS VOOR INGEZET?

SchitterendBlik heeft de oplossing als u op zoek bent naar een originele (rijdende) DJ act voor uw bedrijfsfeest, winkelcentrum promotie, trouwerij, merkactivatie, sampling actie of festival. Maar ook voor een promotie actie, toespraak, guerrilla actie, winkel opening, flashmob, promotie tour of huldiging zijn onze voertuigen en DJ's zeer geschikt. Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij kunnen het complete pakket voor u verzorgen inclusief DJ, geluid en licht.

 

APPARATUUR

Standaard leveren we onze voertuigen, behalve de SwingWay, met licht en geluid voor een feest tot 75 à 100 personen. Indien het achtergrondmuziek betreft kunnen dat ook meer personen zijn. Als u licht en geluid voor meer personen nodig heeft is dat ook geen enkel probleem. We maken uitsluitend gebruik van professioneel audio en apparatuur. Apparatuur ziet er verzorgt en representatief uit.

 

WAT HEBBEN WIJ VAN U NODIG

Benodigde stroom op locatie is een 230v stroompunt op een vrije groep. Mocht er geen stroom op locatie aanwezig zijn dan zijn we ook selfsupporting door middel van accu inverter 230V stroompunt opgeladen via zonne energie.

 

DE MUZIEK

Naast het WOW! effect van onze acts, is de muziek minstens net zo belangrijk. Wij overleggen altijd met u de muziekwensen. Doordat we uitsluitend met professionele dj's werken en door de ervaring die we inmiddels opgebouwd hebben, kunnen we altijd voor een goede match zorgen tussen uw evenement en een van onze dj's.

 

OPBOUWTIJD

Voor al onze DJ acts rekenen we ongeveer één uur opbouwtijd met de standaard uitrusting. Voor de Swingway is dat 30 minuten. De Glitter Mini en de Funky 500 kunnen ook met hydraulisch podium geleverd worden van 50 cm hoog. De opbouwtijd bedraagt dan een half uur langer. Bij locaties waar de op- en afbouw belemmerd wordt, kunnen extra uren in rekening gebracht worden. Denk aan liften en slecht bereikbare locaties.

 

TRANSPORT

Ondanks dat bijna al onze acts rijden en goedkeuring voor de openbare weg hebben, vervoeren we onze acts in een gesloten bakwagen, zodat ze netjes en droog blijven. Op locatie vragen we u om een ruime laad en los ruimte en om een parkeerplek voor de bakwagen.