WERKWIJZE


Waar worden onze acts voor ingezet?

SchitterendBlik heeft de oplossing als u op zoek bent naar een originele (rijdende) DJ act voor uw bedrijfsfeest, winkelcentrum promotie, trouwerij, merkactivatie, sampling actie of festival, maar ook voor een promotie actie, Toespraak, guerrilla actie, Winkel opening, Flashmob, Promotie tour of Huldiging zijn onze voertuigen en DJ's zeer geschikt!

 

Wat levert SchitterendBlik precies?

SchitterendBlik levert unieke (rijdende) DJ acts die gegarandeerd voor voor aandacht en bekijks zorgen op uw evenement of feest.

Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen als u bij ons een act boekt. Wij kunnen het complete pakket voor u verzorgen.

Inclusief DJ, geluid en licht.

 

Apparatuur

Standaard leveren we onze voertuigen, behalve de SwingWay, met licht en geluid voor een feest tot 75 à 100 personen. Indien het achtergrondmuziek betreft kunnen dat ook  meer personen zijn. Als u licht en geluid voor meer personen nodig heeft is dat ook geen enkel probleem. We maken uitsluitend gebruik van topkwaliteit audio en apparatuur, waardoor het geluid gegarandeerd mooi klinkt.

Al onze spullen zien er verzorgt en representatief uit. De Swingway is standaard uitgerust met DJ apparatuur en geluid waarmee hij geschikt is om kleine feestjes om hem heen te bouwen.

 

Wat hebben wij van u nodig?

Voor de Funky 500, de Glitter Mini, de DJeep en de Pink Chevy hebben we alleen een stroompunt 230v op een vrije groep nodig. Als dit op locatie niet aanwezig is kunnen we voor een fluisterstille aggregaat zorgen. Voor de Swingway hebben we niks nodig.

 

De muziek

Naast het WOW! effect van onze acts, is de muziek minstens net zo belangrijk. Wij overleggen altijd met u over de muziekwensen en het publiek dat u verwacht. Doordat we uitsluitend met professionele dj's werken en door de ervaring die we inmiddels opgebouwd hebben, kunnen we altijd voor een goede match zorgen tussen uw evenement en een van onze dj's.

 

Opbouwtijd

Voor de Funky 500, de Glitter Mini, de DJeep en de Pink Chevy rekenen we ongeveer een uur opbouwtijd met de standaard uitrusting. Voor de Swingway is dat 30 minuten en voor de Funky Vespa 15 minuten. De Glitter Mini en de Funky 500 kunnen ook met hydraulisch podium geleverd worden van 50 cm hoog. De opbouwtijd bedraagt dan een half uur langer. Bij locaties waar de op- en afbouw belemmerd wordt, kunnen extra uren in rekening gebracht worden. Denk aan liften en slecht bereikbare locaties.

 

Vervoer

Ondanks dat bijna al onze acts rijden en goedkeuring voor de openbare weg hebben, vervoeren we onze acts in een gesloten vrachtwagen, zodat ze netjes en droog blijven.