ONZE DJ'S


DJ Olaf

Zijn motto is: lekkere muziek draaien! "Als DJ probeer je de energie van een ruimte goed aan te voelen en in te spelen op het publiek."

Olaf is een ervaren allround DJ die inmiddels op meerdere events zijn talent heeft mogen laten zien en niet schroomt om de microfoon te pakken.

Bij Olaf DRAAIT het uiteindelijk maar om 1 ding en dat is een tevreden publiek!


DJ Ron Soeters

Een ervaren allround DJ die het publiek moeiteloos aanvoelt. DJ Ron schroomt niet om een lekker nummertje mee te zingen, voelt de sfeer aan en speelt hierop in. Van lounge DJ voor een opening of borrel naar een DJ voor een knallend bedrijfsfeest. Kortom DJ Ron is flexibel inzetbaar waarbij jullie wensen het uitgangspunt vormen.


DJ Loos Luna

Deze enthousiaste en goedlachse dame voelt feilloos aan welke hits passend zijn voor het moment. Door haar grote liefde en passie voor muziek en het DJ vak, beweegt ze graag lekker mee en mede daardoor weet zij het publiek altijd te enthousiasmeren.

 

Haar stijl is allround.Heeft u een zakelijk event en bent u opzoek naar achtergrond muziek of juist een event waarbij het volume flink omhoog mag? LOOS LUNA is voor alles inzetbaar!

 

Muziekstijlen: Lounge, 80’s, house, disco, deephouse, commerciële pophits


DJ Casper

Een jonge allround DJ met een glimlach van oor tot oor! In de loop der jaren is Casper al veel met muziek bezig en heeft hij inmiddels genoeg ervaring opgedaan om iedereen op het feest of event op de dansvloer los te laten gaan!


DJ M.C. Costa

M.c. Costa is een allround party DJ en dus voorbereid op alle soorten genres die creatief door elkaar worden gemixt. Hij past zijn uitgebreide muziekrepertoire continu aan op het aanwezige publiek, waardoor de dansvloer nooit leeg zal zijn en iedereen in korte tijd zijn of haar favoriete muziek te horen krijgt. Wees hierbij niet bang om verzoeknummertjes aan te vragen, want samen met zijn microfoon houdt M.C. Costa van een informele sfeer met veel publieke interactie.


DJ Abrandis

Daniël Abrandis draait al sinds zijn middelbare schooltijd. Een echte DJ die het vak geleerd heeft met vinyl. Hij is meegegaan met de muzikale ontwikkeling en heeft hij ook de hedendaagse pareltjes voor u klaar liggen. Abrandis heeft de nummers die u terugvoeren naar uw eerste danspassen tot de hits van nu.

 

Daniël zet op uw feest of special event een sfeer neer, waar al uw gasten zich prettig bij voelen, sfeerbeheer op zijn best!

 

Muziekstijlen:

Disco, Soul/Funk, House, Techno, Hip Hop, New Wave, R&B


DJ Bas Brand

Een DJ die weet wanneer hij het juiste nummer moet draaien, niet schroomt om de microfoon te pakken en krijgt het voor elkaar om iedereen de dansvloer op te krijgen. Bas is jong, talent vol en goed inzetbaar voor scholen, pop up / stoepfeestjes, sportkantines of event hardloop wedstrijden. 


DJ Finch

Oftewel Wouter Vink is een echte crowd pleaser, een allrounder die alle stijlen aan kan! Van knallend bedrijfsfeest tot een zakelijke lounge borrel, voor Wouter is het geen probleem. Jullie wensen vormen het uitgangspunt. Daarnaast is hij specialist in bruiloft DJ!


DJ Rob


Opzoek naar DJ's!

Doordat we op diverse locaties door het hele land en ook België komen zijn nieuwe Dj's altijd welkom! Ben jij de persoon die het publiek vlekkeloos aanvoelt, de dansvloer op krijgt en ze met een grote glimlach weer naar huis laat gaan? Dan komen we graag in contact met jou! Stuur gerust even een berichtje naar info@schitterendblik.nl