ONZE DJ'S


DJ Elin Valery

Ze draait in clubs zoals Paradiso, Paard, Rootz, Villa Thalia, Club Vie, Stairway to Heaven, Time Out en De Balie in Amsterdam (ADE). Ze is resident bij LOFT Arnhem en Clooney ’s Zoetermeer. Scheveningen. Haar motto is: lekkere muziek draaien! "Als DJ probeer je de energie van een ruimte goed aan te voelen en in te spelen op het publiek." Eline draait allround, maar vooral jazzy tunes, '80's, '90's, disco en populaire house. Een energieke mix van lekkere groovy tunes!

 

Haar specialiteit is Latin. Dus voor een beetje bubbling is ze niet bang! Let's get the party started!

 

www.soundcloud.com/debuurvrouwDJ Loos Luna

Deze enthousiaste en goedlachse dame voelt feilloos aan welke hits passend zijn voor het moment.

Door haar grote liefde en passie voor muziek en het DJ vak, beweegt ze graag lekker mee en mede daardoor weet zij het publiek altijd te enthousiasmeren.

 

Haar stijl is allround.

Heeft u een zakelijk event en bent u opzoek naar achtergrond muziek of juist een event waarbij het volume flink omhoog mag?

LOOS LUNA is voor alles inzetbaar!

 

Muziekstijlen: Lounge, 80’s, house, disco, deephouse, commerciele pophits

 


DJ Abrandis

Daniel Abrandis draait al sinds zijn middelbare schooltijd. Een echte DJ die het vak geleerd heeft met vinyl. Hij is meegegaan met de muzikale ontwikkeling en heeft hij ook de hedendaagse pareltjes voor u klaar liggen. Abrandis heeft de nummers die u terugvoeren naar uw eerste danspassen tot de hits van nu.

 

Daniel zet op uw feest of special event een sfeer neer, waar al Uw gasten zich prettig bij voelen, SFEERBEHEER op zijn best.

 

Muziekstijlen:

Disco, Soul/Funk, House, Techno, Hip Hop, New Wave, R&B

 

abrandis.podomatic.com

 DJ Poco Loco

Al op jonge leeftijd was Julian al druk bezig met muziek. Aangestoken door zijn muzikale familie, heeft hij zich de kunst van het draaien eigen gemaakt. De Afgelopen 12 jaar heeft hij ervaring op gedaan in zowel het binnen- als buitenland.

 

In de loop der jaren heeft Julian zijn eigen draaistijl gecreëerd die op verschillende manieren kan worden ingezet, zo heeft hij de skills om als Feest DJ de tent los te draaien, maar ook de capaciteiten om snel te schakelen naar het serieuze werk. Tevens is hij voor de microfoon niet bang.

 

Bij Julian DRAAIT het uiteindelijk  maar om 1 ding en dat is een tevreden publiek!

 

Muziekstijlen: Top 40 / House / 80's / 90′s & 00′s / Lounge

 

 DJ Finch

Oftewel Wouter Vink is een echte crowd pleaser, een allrounder die alle stijlen aan kan. Van zakelijke borrel tot tentfeest. Voor Wouter is het geen probleem.  Daarnaast is hij specialist bruiloften.